Je kunt kiezen tussen een workshop met meerdere personen of een kort traject met een-op-een-begeleiding. Hieronder lees je meer over de een-op-een begeleiding. 

Ga jij dit jaar ECHT zelf kiezen voor je eigen loopbaan?

Tof! Goed! Knap! Stoer! Geweldig! Echt waar.

Ik heb zelf ervaren wat het met je doet als je zelf aan het roer gaat staan. Nieuwe energie, nieuwe ideeën, nieuwe contacten en van daaruit ontstaan nieuwe kansen. Ze liggen voor het oprapen!

Ik help je graag op weg. Want waar ga je beginnen? Lastig, hè. Valt wel mee hoor. Want als je iets wilt veranderen doe je dat altijd vanuit je huidige situatie. Dat is je startpunt. Van daaruit ga je onderzoeken waar je hart sneller van gaat kloppen. Waar jij met jouw talenten het best tot je recht komt. En wat je talenten eigenlijk zijn? Heb je dat al scherp? Met wie het liefst samenwerkt en waarom deze mensen nou precies zo blij zijn met jouw bijdrage.

Aan het roer van je loopbaan

Aan het roer van je loopbaan

In 2015 heb ik het Business Model You® ontdekt. Voor mij echt DE methode om deze vragen aan te pakken. In mijn enthousiasme heb ik de afgelopen twee jaar veel mensen aangestoken. En ik volgde de mastertraining bij de bedenker van de methode Tim Clark dat mij een tot de slechts 20 gecertificeerde Business Model You® coaches van Nederland maakte.

Ik gebruik geen lange vragenlijsten of ingewikkelde onderzoeken, maar creatieve opdrachten die je op een hele energieke manier aan het denken zetten. Het Business Model You® fungeert als een kapstok voor al je nieuwe inzichten. Het helpt je echt om al je ideeën om te zetten in hele concrete plannen en acties. Je weet als het ware aan welke knoppen van je loopbaan je moet draaien om je plannen te realiseren. Tja, hoe leg ik dat nou uit. Weet je wat? Bel me eens, dan spreken we een uurtje af. Ik laat je zien hoe het werkt en als jij daarna net zo enthousiast bent als ik gaan we verder met elkaar.

Hoe ziet ‘verder’ er dan uit?

Dat is maatwerk en afhankelijk van jouw behoefte. Barst je al van de ideeën en heb je alleen behoefte aan wat meer structuur en een sparringpartner die je helpt van denken naar doen? Dan hebben we een ander traject dan wanneer je net gehoord hebt dat je baan komt te vervallen en je pas net aan het denken bent gezet.

Om je goed te kunnen helpen stel ik altijd voor om minimaal drie keer af te spreken. Daarmee kunnen we grofweg

  1. Je huidige situatie in kaart brengen en analyseren waar je veranderbehoefte zit
  2. na een aantal van die energieke opdrachten waarin we verkennen waar je hart sneller van gaat kloppen, je nieuwe toekomstige situatie in kaart gaan brengen en
  3. je nieuwe plan vertalen in concrete acties voor de toekomst. Van denken naar doen dus!

Bevalt onze samenwerking goed en vind je het prettig om mij als stok achter de deur / aanjager / enthousiasmeerder / kritische blik / steuntje in de rug nog langer te betrekken bij jouw ‘van denken naar doen’-fase dan kan dat natuurlijk!

Wat kost het?

Kennismaking: Jij betaalt de koffie/thee en mijn treinkaartje. Afspreken in Tilburg kan natuurlijk ook. Dat heeft mijn voorkeur.

Het starttraject voor een-op-een begeleiding van drie afspraken kost je € 495*. Per keer zijn we zo’n twee uur bezig en reken erop dat je zelf tussentijds echt aan de bak moet!

Gaan we daarna nog verder samen dan doen we dat tegen een tarief van € 85* per uur.

Heb je zelf andere ideeën over hoe je graag begeleid wilt worden, bijvoorbeeld
– samen met een collega een traject starten?
– een paar keer een hele middag samen aan de slag?
reken dan op een uurtarief van € 85*.

Bedragen zijn exclusief BTW en eventuele reiskosten.

Wat levert het je op?

  • Kennis van een hele fijne tool, het Business Model You®, die je bij al je (nog te maken) loopbaankeuzes in de toekomst kunt blijven gebruiken.
  • Frisse inzichten in je eigen talenten, drijfveren en ervaring die je helpen om een nieuwe toekomstplaatje te creëren voor jezelf.
  • Je leert om heel scherp te formuleren wat jij te bieden hebt aan een nieuwe baas/opdrachtgever/klant. Het gaat er immers niet om ‘wat’ je doet, maar welke waarde je daarmee voor een ander creëert.
  • Je weet wie jij graag wilt als nieuwe baas/opdrachtgever/klant. Ofwel, wie jij het liefst wil helpen met jouw kennis, ervaring en talent.
  • Je hebt een heel concreet actieplan om jouw nieuwe toekomst te realiseren. Sterker nog: je eerste stappen heb je al gezet!
  • En de grootste winst op van dit traject: nieuwe energie, gevoel van eigen regie, trots, een heldere koers en een boost aan zelfvertrouwen waarmee jij je nieuwe plannen kunt gaan realiseren.

Kennis maken?Kirsten Jacobs

Bel me:  06 37738890
of mail me:  kirsten@aanhetroer.com