Weer een toffe workshop

Wat een mooi gezelschap weer in deze laatste workshop. En zo divers met hun hulpvragen. Dat is voor mij dan weer spannend. Zal het Business Model You® opnieuw zijn kracht bewijzen? En kan ik deze mensen met hun verschillende behoeften in deze workshop helpen? Ja dus!

workshop aan het roer - business model you®Het ijs was al tijdens de kennismaking gebroken. Met het stuurwiel in handen, aan het roer dus, leerden we elkaar wat beter kennen. Daarna snel aan de slag. Er was een hele fijne dynamiek in de groep. Heel vertrouwd, open naar elkaar en de opmerking ‘O ja? Zo had ik het nog niet bekeken!’ op een idee van een andere deelnemer heb ik meer dan eens voorbij horen komen. En dat is mooi. Die samenwerking tijdens de workshop is een van de krachtigste elementen. Je bent echt met je eigen model bezig, maar de inzichten die je hardop deelt, of de vragen die je aan een ander stelt, zetten jou ook weer aan het denken.

Op dag 1 maakten we kennis met het model en ontstond gaandeweg het begin van ieders eigen business model. Op dag 2 gingen we hiermee verder, gesterkt door de oefeningen die de deelnemers tussendoor hadden gemaakt. Zo konden we op dag 2 al echt de stap van denken naar DOEN zetten. Wat stond iedereen trots voor elkaar te pitchen aan het eind van de dag. Opnieuw met het stuurwiel in handen. Echt aan het roer van zijn of haar eigen loopbaan!

Deelnemers, ik wens jullie heel veel succes!

 

Wil je meer weten over de workshop Aan het roer! Kijk dan hier.

Leave a Reply