Workshop BMY op startersmarkt 8 oktober

Op zaterdag 8 oktober laat ik startende ondernemers kennis maken met het Business Model You® op de startersmarkt in Tilburg. Ik geef om 12.15 uur en 14.15 uur een workshop: waarom kiest de klant voor jou? Die klant kiest alleen voor jou als jij goed weet (te verwoorden) hoe jij die klant kunt helpen. En het Business Model You® helpt je om dat scherp te krijgen.

Een vliegende start maken met jouw bedrijf

Het begint met een idee, een droom, een passie. Jij wil een eigen bedrijf starten. Maar waar begin je? Welke zaken moeten er geregeld worden? Hoe kom je aan je eerste klanten? Er komt veel op je af. Je bent continu op zoek naar informatie en hulp en ziet misschien door de bomen het bos niet meer. Nou, dan moet je écht een bezoek brengen aan de Startersmarkt Tilburg op zaterdag 8 oktober bij Scholengemeenschap de Rooi Pannen, want daar vind je alle antwoorden op jouw vragen.

Gratis workshops

Op de Startersmarkt krijg je antwoorden en advies van ervaren ondernemers en kun je diverse workshops volgen. En dat alles is gratis. De workshops gaan bijvoorbeeld over zichtbaarheid: hoe laat je de wereld weten dat je er bent? Of over: welke risico’s moet je afdekken en welke niet? Maar bijvoorbeeld ook over financieren, juridische valkuilen en tips. Bekijk alle workshops op www.startersmarkttilburg.nl.

Organisatie

De Startersmarkt Tilburg wordt georganiseerd door JOST, de ontmoetingsplaats voor jonge ondernemingen in de regio Tilburg. Dat doet de vereniging in samenwerking met onder meer de gemeente Tilburg, Rabobank Tilburg eo, Interpolis en De Rooi Pannen.

Kijk voor het programma en om je aan te melden op www.startersmarkttilburg.nl.

Leave a Reply